«Актофіт» – надійний захист від шкідників

«Актофіт» – надійний захист від шкідників

Корисна інформація про різнеЗахист рослин  

4 хв. 1867

 (2)    0

Актофіт - інсектицид біологічного походження, призначений для обробки сільськогосподарських культур та рослин з метою знищення шкідників. Використовують препарат «Актофіт» проти колорадського жука, кліщів, попелиці, совки та інших комах шкідників. «Актофіт» - біопрепарат, який можна застосовувати як на відкритому, так і закритому грунті.

«АКТОФІТ» - СКЛАД ПРЕПАРАТУ

До складу «Актофіта» входять:

• спиртовий розчин екстракту аверсектину С – 59.5%;

• поліетиленоксид 400 – 40%;

• проксанол – 0.5%;

• аверсектин С – 0,2%.

У препараті «Актофіт» діюча речовина – це аверсектин С у дозі 0.2%, а також його спиртовий розчин у дозі 59.5%. Отриманий за допомогою мікробіологічного синтезу концентрат аверсектину С - продукт природного походження авермектини, які не конфліктують із навколишнім середовищем.

Авермектини природного походження має досить специфічну дію нейротоксинів. У невеликих дозах можуть проникати через зовнішню оболонку всередину самого шкідника, впливаючи на його нервову систему. В результаті комахи, що знищують сільськогосподарські культури та декоративні рослини, гинуть. Особливо ефективний «Актофіт» від попелиці на огірках, що підтверджується відгуками професійних овочівників.

ПЕРЕВАГИ ВИКОРИСТАННЯ «АКТОФІТУ»

• Біопрепарат здатний вирішити проблему безпечного захисту культур у період їх дозрівання та збирання врожаю;

• Інсектицид швидко розпадається завдяки чому оброблені ним плоди можна вживати вже через дві доби;

• Препарат не провокує звикання і однаково ефективний протягом багатьох років;

• Використовувати засіб для боротьби зі шкідниками можна навіть у спекотний період літа, що протікає в липні та серпні, причому його результативність за високої температури повітря тільки зростає;

• Широкий спектр дії та безпека застосування препарату доповнюються також тим, що обробка врожаю «Актофітом» буде дешевшою, ніж хімічні пестициди.

«АКТОФІТ» - СПОСІБ ЗАСТОСУВАННЯ

Інсектицид використовується під час вегетації сільськогосподарських культур у разі шкідників. Обробка може здійснюватися за допомогою будь-якого типу оприскувача дрібнодисперсного, здатного забезпечити рівномірне покриття препаратом листа. Під час обробки краще використовувати засоби індивідуального захисту.

Обробка врожаю повинна проводитися в ясну суху погоду без ймовірності вітру та опадів протягом 8-10 годин.

Оптимальна температура повітря для обприскування рослин становить +18℃ та вище. При температурі нижче біопрепарат може втрачати свою ефективність, а за більш високої, навпаки, ефективність збільшується. Завдяки цьому в Актофіті норма витрати може знижуватися на 25% (при температурі повітря від +28 ℃).

Купити «Актофіт» в Україні з потрібним дозуванням можна онлайн у нашому інтернет-магазині. Магазин здійснює оперативну доставку замовлень по всій Україні – Київ, Дніпро, Одесу, Харків, Запоріжжя та інші регіони.

 (2)    0

Останні пости в блозі

Просмотреть все посты

Ваш комментарий успешно отправлен. Спасибо за комментарий!
Оставить комментарий
Каптча
Комментарии Facebook